Support til kunder

Vi er parate til at hjælpe

Support til eksisterende Flex4B kunder

Du kan kontakte os på flere måder når der er brug for support. Vi tilbyder altid hurtige svar, og det er svar du kan bruge til noget.

Helpdesk
Benyt vores helpdesk inde i systemet for den bedste oplevelse

Email
Benyt formularen herunder hvis du blot ønsker email support

Telefon support
Du kan ringe på vores hovednummer som er
69 10 12 14

Skriv til os

Udfyld formularen herunder for email support - vi anbefaler du benytter helpdesk i Flex4B® systemet for bedst og hurtigst support.

Supportværktøj

Hvis vi skal ind og hjælpe dig på din computer, og du bliver bedt om at downloade vores support værktøj, så kan du klikke på knappen herunder

Knappen henter Teamviewer som er et support program der bruges over hele verden af mange firmaer. Med det kan man se og overtagekontrollen på din computer, og dermed hjælpe med at løse problemer.
Det er sikkert at bruge og du skal godkende hver gang man skal på, og det giver dermed kun adgang når du ønsker det.
Du downloader en Flex4B brandet quick support udgave af Teamviewer som ikke installere noget på din computer.